På tide med å Skalere!

Så – du klarte det – gratulerer! Du klarte å vokse bedriften din gjennom vanskelige og utfordrende tider, og du er nå bestemt til å bringe den opp til neste nivå. Det er her vi kommer inn!

PLAN

Første trinn er å gjennomføre en vurdering. Rett og slett; hvis du vil vokse, må vi definere hvor du er, hvor du vil være og hvordan du kommer dit!

GJENNOMFØRE

Forbedringsprosesser krever endring, systematisk handling, fokus, disiplin samt skape gode vaner og struktur. Dette gjør vi via vårt Performance Management System.

OPPFØLGING

Milepæler vil dokumentere din verdifulle fremgang. Ditt personlige dashbord vil visualisere prestasjoner og resultater kontra mål som følges opp av konsulenter.

VI VIL STØTTE DEG

FORRETNINGSPLAN

Forretningsplanen styrer det meste for din virksomhet. Hva er din forretningside? Hva er din visjon? Hva er dine mål? Hva er dine strategier? Hva er bedriftens verdier. Tydelige KPI’er, mål, handlinger og milepæler for å evaluere dine prestasjoner og resultater gir deg et krystallklart veikart for å øke verdien på virksomheten din!

MENTOR MØTE

Ville det ikke vært flott å snakke med noen som har vært der før? En som forstår hva du går gjennom? Som har ferdighetene og erfaringen til å veilede deg den rette veien? Som alltid er der? En som bryr seg om og med deg – på ekte? Vårt varemerke er kvalitet og vår konsulent-pool består kun av erfarne og dyktige konsulenter og mentorer. Og det beste er at det tar deg 5 minutter å komme i kontakt.

NÅ DINE MÅL

Forbedringsprosesser krever endring, systematisk handling, fokus, disiplin samt skape gode vaner og struktur. Konkrete mål og strategier defineres, måles og følges opp på en effektiv og enkel måte. Dette gjør vi via vårt Performance Management System. Vi sikrer at du når dine mål!

HVA SIER VÅRE KUNDER

Jeg har hatt privilegiet av å jobbe tett med Ronny over flere år i løpet av min periode som After Sales Director i BMW Group Norge, og jeg har utviklet den høyeste respekt for Ronny som en meget profesjonell trener og coach. Han forholder seg lett til mennesker på alle nivåer, har en akutt evne til å tilpasse trening og coaching direkte til hver enkelts personlige og profesjonelle behov, og han er en stor motivator.

John F. Parrington Hansen

Toppleder utvikling gjennomført i 2 perioder med to ulike toppledere. Prosess varighet 3 år; 21 dagers prosess fordelt på; Lederrollen. Personlig mestring og selvledelse. Etablering og forankring av visjon, forretningsidé, mål, strategier og verdier. Strategisk og operativ ledelse. Samhandling og kommunikasjon. Vi er meget fornøyd med jobben som ble utført!

Toppleder gruppen