Målbart trenings akademi

Å lykkes i et tøft, konkurranseutsatt marked krever høy kvalitet i kunnskap, ferdigheter og erfaring. I tillegg trenger du et team med høy gjennomføringskraft, et bunnsolid produkt som tilbyr en unik produkt løsning. Og selvfølgelig kapital for å sikre vekststrategiene dine.

Improve Trenings Akademi kjører ulike typer opplæringsprogrammer, digitalt og fysisk på stedet. Vi kobler deg også med andre mennesker i forskjellige fora som deler kunnskap, ferdigheter og relasjoner.

Vi har i 30 år+ gjennomført tilpassede og skreddersydde utviklingsprogram på følgende nivåer:

blog-12.jpg

Våre Visjoner og Ambisjoner

Treningsfokus

Våre gründere har selv lang fartstid som trenere innen toppidrett og mot næringslivet og vi vet hva som driver gode prestasjoner. Vi blir gode på det vi trener på og det handler i tillegg om å trene riktig og med tett oppfølging.

Du er viktig

Vi anerkjenner og erkjenner at hver person har verdifull erfaring å tilby. Størst effekt oppnås når man evner å kjenne til og å respektere ulik adferd, personlighet, holdninger, kompetanse og erfaring, og med samhandling som læringsfilosofi.

Ledelse

Våre trenere vil være rollemodeller for profesjonalitet, troverdighet, integritet, kunnskap, pålitelighet og teamarbeid i vårt mål om å skape økte resultater og bidra til å sikre vekst.

Tilnærming på riktig nivå

Improve Trenings Akademi bruker en opplærings- tilnærming som baseres på “skreddersøm”; vi tror på å tilpasse alle programmer tettest opp mot din virkelighet og utfordringer. Det andre aspektet er å utvikle programmer som er såpass praktiske at deltakerne i programmet umiddelbart ser nytteverdien og kan ta i bruk metodene.

Vårt treningsprogram har blitt strukturert på en måte som lar deg komme videre gjennom læring og trening i din egen hastighet gjennom digital trening og oppgaver som løses.

Scenario basert

Gjennom mer en 30 år har vi opparbeidet oss mye innsikt og kunnskap som bekrefter at det er mye lettere å lære noe nytt når det brukes på noe ekte og virkelighetsnært. Det er derfor vi har basert opplæringen vår rundt eksempler på ulike  forretningsscenarioer som gjelder din nåværende rolle eller situasjon.

Hver trening starter med en presentasjon av trenings-scenarioet som tas opp under dagens treningsprogram. Modulene i opplæringen blir deretter justert for å oppfylle hvert av behovene som er skissert i scenariet.

Trener ledet

Vår opplæring leveres av konsulenter og rådgivere som forstår produktene våre fra innsiden.

Vi tilpasser videre disse slik at de blir mest mulig anvendbare for deltakerne. 

Hands On

En viktig del av ethvert opplæringsprogram er å bruke informasjonen du blir undervist. Det er derfor vi dedikerer en stor del av treningene og kursene våre til praktisk opplæring slik at du får praktisk kunnskap.

Målbare resultater

Hovedfokus er å skape målbare resultater. Deltakere vil dokumentere resultater på myke (ferdigheter og atferd) og harde faktorer (resultater, kunnskap).

Tidslinjen for våre akademier er fra 3 måneder (minimum) til 12 måneder, mens 6 måneder er mest sannsynlig.

Sertifisering og kurs-diplomer gis ut fra resultat og prestasjon (bronse. sølv og gull), eller vi kan sette begrensninger som bestått eller ikke, dvs. en viss %-sats som regulerer dette.

Planlegging

Gjennomføring

Måling & Oppfølging

Kompetanse er ferskvare og skaper konkurransekraft. Start en systematisk utviklingsprosess - NÅ. Ta kontakt med oss.

+47 - 9280 4155