Tjenester Scaleups

STYRE UTVIKLING

Nyere forskning viser at suksessraten stiger betraktelig for de selskaper som har et kompetent styre, og som jevnlig evaluerer seg selv og arbeider systematisk med forbedring. Improve Startups viser deg hvordan ditt styre tar det neste steget, og hvordan man forbedrer styret.

FORRETNINGSPLAN

En forretningsplan er mer enn et dokument. Det er en guide som hjelper deg å skissere en plan for å nå dine mål raskere. Det er også et styringsverktøy som lar deg analysere resultater, ta strategiske beslutninger og vise frem hvordan virksomheten din vil fungere og vokse.

COACHING

Coaching er en prosess som tar sikte på å forbedre dine mål og resultater og fokuserer på «her og nå» i stedet for på den fjerne fortiden eller fremtiden. Her ser vi ikke på «coachen som ekspert», men i stedet treneren/rådgiveren som en tilrettelegger for struktur, læring og forbedring.

MENTOR

Våre mentorer kan hjelpe deg med å utforske markeds- og konkurranse situasjonen, sette mål, definere din neste go-to-market-strategi, utvikle kontrakter og identifisere ressurser som en del av vekstfasene for oppstart. Vi hjelper deg til og med med forretningsplanen din.

JOBB PORTAL

Hvis du ser etter noen nye medarbeidere eller ønsker å ansette noen som kan være ansvarlig for salg, utvikle og sikre teknisk løsning (CTO) eller støtte deg mot styret eller eierne; vi har vår egen jobbportal hvor du kan legge ut jobber eller sjekke kandidaters CV.

KAPITAL INNHENTING

Vår plattform har både investorer som kan investere i din bedrift på ulike stadier; om du er i tidlig fase (pre-seed/ seed). Vi hjelper deg også med å spisse din Pitch og andre dokumenter. Du kan også komme i kontakt med banker og andre finansinstitusjoner gjennom plattformen vår.

LEDELSE TRENING

Kjør en selv- og kollegavurdering og finn nøkkelindikatorer for ytelse på hvert av teamene dine. Lær hva som får folk til å tikke og hva som får dem ut av sengen om morgenen og hvordan du kan bruke dette til din og bedriftens fordel. Lær hvordan du kan få frem motivasjonen, verdiene og overbevisningene til dine ansatte, og hvordan du skreddersyr kommunikasjonen med dem for å motivere dem til å gjøre en enestående jobb i alt de gjør. Med tilpasset og målbar opplæring lærer vi deg hvordan.

SALGS TRENING

Som grunnlegger liker du kanskje ikke ordet "selge", og du forbinder heller ikke dine produkter og ferdigheter eller til og med firmamerket med slike ting. Det du imidlertid bryr deg om, handler om produktet ditt. Det handler om din akademia, dine røtter til utdanning, din filosofi. Men uten salg dør bedriften din! Hvordan forbedrer du salgskulturen din? Hvordan får du folk proaktive? Hvordan får du nye kunder? Hvordan tjener du penger hvis du ikke selger? Ring oss så diskuterer vi muligheter.

TEAM TRENING

Et team er en gruppe mennesker hvis innsats og samarbeid er basert på felles mål og resultater, samarbeidsinnsats og besluttsomhet, indre positiv motivasjon, komplementær kompetanse og aksepterte verdier. High Performance Teams får frem det beste i mennesker, streber etter perfeksjon, håndterer oppturer og nedturer og takler dagens utfordringer. Verdibasert samhandling bygger kultur og verdier. Vi hjelper deg med å utvikle et team med høy ytelse, så ring oss og start reisen - nå!